زنگ آشپزی با مایکروویو الجی: اسپاگتی با سس ریحان و گوجه فرنگی فلفلی
اسپاگتی یا رشتار با ماکارونی فرق دارد، اما هر دو ایتالیایی هستند. اسپاگتی نوعی پاستای استوانهای نازک و کشیده با ریشه ایتالیایی و سیسیلی است و به عنوان یکی از غذاهای محبوب ایتالیایی شمرده میشود که غالباً از سمولینا یا آرد معمولی و آب تهیه میشود.
اسپاگتی در قرن دوازده میلادی در ایتالیا رواج یافت. اسپاگتی خشک ایتالیایی از آرد نوعی گندم سفت به نام Durum ساخته میشود ولی ممکن است در کشورهای دیگر از آردهای دیگر نیز تهیه شود.
گاهی در اصطلاح رایج ایرانیان به همه نوع پاستای غیرورقهای از جمله اسپاگتی، ماکارونی گفته میشود. با این وجود در جنوب ایتالیا و شهر ناپل به همه نوع پاستا “spaghetti e la pasta in generale” ماکارونی هم یک غذای لذیذ و متشابه با اسباگتی است که (مثل اسباگتی) مال کشور ایتالیا است.
تهیه این غذای خوشمزه و پرطرفدار با مایکروویو الجی بسیار سریع و راحت است. با وبلاگ الجی همراه باشید تا طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه اسپاگتی با مایکروویو الجی
- – 250 گرم ماکارونی اسپاگتی خشک
- – 400 گرم سس پاستا گوجه فرنگی
- – 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- – تکه های فلفل خردشده
- – پارمزان ریز رنده شده برای سرو
- – برگ ریحان تازه، برای سرو
طرز تهیه اسپاگتی با مایکروویو الجی
- مرحله اول:
اسپاگتیها را در یک ظرف مستطیلی قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید تا به اندازهای باشد که ماکارونی را در خود جای دهد. آنقدر آب داغ بریزید تا 2 سانتیمتر روی غذا را بپوشاند. مایکروویو را روی سنسور کوک شماره 7 (به مدت 20 دقیقه با 100 درصد پخت دستی) یا تا زمانی که نرم شود بپزید. آبکش کنید و زیر آب سرد بشویید.
- مرحله دوم:
پاستا را با سس پاستا و فلفل چیلی داخل ظرف برگردانید. از انبر برای خالی کردن استفاده کنید. دکمه گرم کردن مجدد را دو بار فشار دهید. بپزید تا پاستا و سس گرم شوند.
- مرحله سوم:
پاستا را در بشقابها تقسیم کنید. روی آن پنیر بپاشید و با برگهای ریحان تزیین کنید.
نظر دهید