زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام الجی: مربای زرشک
توصیه میکنیم این مطلب را آنهایی که دائماً در رژیم لاغری به سر میبرند، نخوانند زیرا حتماً نمیتوانند در برابر یک خوراکی خوشمزه که هم ترش و هم شیرین است اما نامش انار نیست تاب بیاورند. 😀
همان طور که میدانید مربا را به عنوان یکی از چاشنیهای اصلی صبحانه میشناسند که میتواند حسابی اشتها را تحریک کند. در میان همه مرباهای معروف، مربای زرشک یک مربای پاییزی است که با طعم ترش و شیرین خاصی که دارد طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم برای تهیه مربای زرشک:
- زرشک: 1000 گرم
- شکر: 1000 گرم
- وانیل: 1⁄2 قاشق چای خوری
- آب: 6 فنجان
طرز تهیه مربای زرشک با مایکروویو سولاردام الجی:
زرشک را پاک کنید و بشویٔید.
در مرحله بعد، زرشکهای سته شده را در شربت بریزید و در مایکرو 900 وات 10 دقیقه قرار دهید.
پس از این که شربت به حد غلیظی رسید، وانیل و یا هل و گلاب را در آن ریخته و بین کار هم بزنید.
در نهایت در مایکرو 900 وات 5 الی 10 دقیقه زمان داده شود تا شربت غلیظ شود.
مربای زرشک نوش جان!
نظر دهید