هنرنمایی عیدانه با مایکروویو سولاردام الجی!
چشم به هم بزنید نوروز فرا رسیده و وقت هنرنمایی شما رسیده! هنرنمایی با طبخ خوشمزهترین شیرینیهای خانگی. طبخ شیرینیهای عید را به مایکروویو سولاردام الجی بسپارید.
تقریبا دو هفته دیگر سال شمسی ما نو میشود. در این روزهای پایانی سال ۱۳۹۷، همه در تکاپو و تلاش هستند تا هنگام تحویل سال، فارغ از دغدغه کار منزل و خریدهای جورواجور، با آرامش پای سفره هفتسین بنشینند و در انتظار انفجار توپ و صدای دلنواز سورنا، به دعا مشغول شوند و فهرست آرزوهای خود را یکی پس از دیگری در ذهن ورق بزنند.
بعد از تحویل سال، هیچ چیز مثل خوردن شیرینی دست پخت کدبانوی خانه نمیشود؛ آن هم وقتی میدانید کلی عشق و شور و هیجان در دل هر کدام از این شیرینیها نهفته است.
شیرینی نارگیلی و شیرینی نخودچی از شیرینیهای ایرانی خوشمزه هستند که طرفداران زیادی دارند. شیرینی نارگیلی بیدرد سر است و با مایکروویو سولاردام الجی ۲۰ دقیقهای حاضر میشود.
شیرینی نقلی و کوچولوی نخودچی را که نگو! این شیرینی که از دیرباز میزبان میهمانیهای نوروزی خیلی از ما ایرانیها بوده آن قدر خوشمزه است که همه دلشان میخواهد ۱۰۰ تای آن را یک جا بخورند ولی ان قدر کوچک است که با خوردن یک دو جینش هم سیر نخواهید شد.
با کمک مایکروویو سولاردام الجی، میتوان نخودچیهای ریز و خوشمزه را ۱۰ دقیقهای در منزل تهیه کرد و کلی کمکحال اقتصاد خانواده بود.
طبخ شیرینی اصیل ایرانی نخودچی با مایکروویو سولاردام الجی
مواد لازم برای ۴ نفر:
• آرد نخودچی: ۲۰۰ گرم
• پودر قند: ۱۰۰ گرم
• پودر هل: یک قاشق چایخوری
• خلال پسته: به میزان لازم
• روغن جامد: ۱۰۰ گرم
• زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه شیرینی اصیل ایرانی نخودچی
ابتدا روغن، پودر قند و هل را با هم مخلوط میکنیم.
سپس آرد نخودچی را کم کم به آن اضافه کرده و با دست ورز میدهیم تا مواد با هم مخلوط شوند.
خمیر را حداقل ۳ ساعت در کیسه فریزر در دمای اتاق نگه میداریم.
سپس خمیر را روی تخته پهن میکنیم، قالب میزنیم و آنها را داخل سینی میچینیم.
با قلم مو محلول زعفران را روی نخودچیها میزنیم و روی آن را خلال پسته میریزیم.
دستگاه را از قبل پیش گرمادهی ۲۲۰ درجه دادهایم.
سپس ظرف را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه ترکیب کانوکشن ۲۲۰ و مایکرو ۲۰ درصد در دستگاه میگذاریم.
سپس میگذاریم تا شیرینیها کاملاً در بیرون از دستگاه خنک شوند و بعد آنها را از ظرف جدا میکنیم تا خرد نشوند.
نوش جان 😉
طبخ شیرینی نارگیلی با مایکروویو سولاردام الجی
مواد لازم برای ۴ نفر
- آبلیمو: یک قاشق مرباخوری
- آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر قند: ۱۶۰ گرم
- پودر نارگیل: ۱۲۰ گرم
- سفیده تخم مرغ: ۲ عدد
- وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
طرز پخت شیرینی نارگیلی
نخست دستگاه را با حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد گرم مینماییم. (پیش گرمایش Pr-H)
سفیدههای تخم مرغ را با همزن به صورت دورانی میزنیم تا سفت شود.
پودر قند را کم کم به سفیده اضافه میکنیم و خوب میزنیم تا مخلوط شود.
پودر نارگیل، وانیل و آبلیمو را هم به مواد بالا اضافه میکنیم با چنگال هم میزنیم.
آرد را هم به آرامی اضافه کرده و هم میزنیم.
سینی فلزی دستگاه را با کاغذ روغنی میپوشانیم و با قاشق مرباخوری از مایه برداشته و با فاصله در سینی قرار میدهیم.
پس از شنیدن صدای بوق پایان زمان پیش گرمایش، سینی را در دستگاه قرار داده و مایکروویو را روی ۱۲-۸ دقیقه تنظیم میکنیم (در این مرحله دستگاه خودکار روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد قرار دارد)، تا شیرینیها خود را ببندد.
بعد از اتمام این زمان، حداقل تا ۵ دقیقه ظرف را از مایکروویو بیرون نمیآوریم.
ایام به کامتان شیرین!
نظر دهید