Quantcast
مرداد ۲۶, ۱۳۹۸
August 17, 2019
1422442473

داشتن کانوکشن به ماکروویو این امکان را می‌دهد که گرما به طور یکنواخت به اطراف غذا هدایت شده و در نتیجه غذا سریع‌تر پخته شود، ولی درون آن آبدار باقی بماند و درنتیجه غذا طعم بهتری پیدا کند.

این قابلیت به ما امکان پختن کیک در مایکروویو را همانند فر معمولی ولی با سرعت و کیفیت بهتر می‌دهد. با استفاده از فن کانوکشن می‌توان محفظه داخلی را از قبل گرم کرد و سپس قالب محتوی مواد کیک را داخل مایکروویو قرار داد و برنامه پخت را به آن داد.

در مایکروویوهای ال‌جی که از این قابلیت برخوردارند، از طریق یک المنت هوای داغ ایجاد شده و سپس این هوا به وسیله یک فن به گردش در می‌آید. با استفاده از سیستم گردش هوای داغ، غذا به صورت یکنواخت بدون از دست دادن آب و ویتامین های خود طبخ می‌شود.

فر سولاردم مجهز به پخت نوری در مایکروویوهای سولاردم که فناوری انحصاری شرکت ال‌جی است، علاوه بر ترکیبی از مایکروویو، گریل و کانوکشن، یک لامپ هالوژنه هم در دستگاه تعبیه شده است. این لامپ سرعت گرم و سرخ شدن مواد غذایی را بالا برده و علاوه بر پخت سریع‌تر و صرفه جویی در زمان، مصرف برق و انرژی کمتر و نیز حفظ شدن بیشتر خاصیت مواد غذایی را سبب می‌شود.

کانوکشن همان حالت فر برقی است که به شما کمک می‌کند کلیه غذاهای خمیری را در دمایی مانند فر و با زمان طولانی در ظروف فلزی طبخ نمایید.

برای استفاده از این دکمه می‌باید زمان را مطابق فر گاز معمولی یا آون برقی تنظیم کنید. در این حالت امواجی برای پخت وجود ندارد و غذا فقط با هوای داغ پخته می‌شود.

21 دیدگاه در “کانوکشن در مایکروویوهای ال‌جی

  1. سلام
    میشه جواب منو بدید حتما
    سولاردام الجی مدل wcrخریدم.تو دفترچه نوشته فلزی استفاده نشه تحت هیچ شرایطی.شما میگی میتونه تو کانوکشن استفاده کنم؟
    الان من چیکار کنم ‎:'(‎تورو خدا جواب بدید مرسی

    • سلام فکر کنم منظور شون در کتابچه راهنما در حالت ماکرو هست نه در حالت گریل یا کانوکشن یا جوجه گردون

    • سلام همون دکمه اول از سمت راست که نوشته استپ رو دوبار بزن بعد بادکمه چرخشی فانکشن که حالت های پخت رو تعین میکنه رویه حالتی که تصویر فن داره تنظیم کن ؛برای گرم گردن فر در این مرحله دکمه استارت رو بزنید وقتی به اندازه کافی گرم شد بوق میزنه،اونوقت قالب رو میذارید و برنامه پخت کیک رو مجددا وارد میکنید.امیدوارم کافی بوده باشه اگر سوالی بود در خدمتم

    • استفاده از کانوکشن اعم از ماکرو فرهای سولار دام ( دارای فر نوری ) و سولار ویو ( دارای المنت حرارتی ) ال جی برای برشته کردن رویه غذاهایی مانند پیتزا و یا مرغ بریان کاربرد دارد بدیهی است استفاده از این امکان برای سایر موارد بدلیل مصرف برق بالا صرفه اقتصادی ندارد هر چند در اینجا تاکید شده در این حالت از امواج مکروفر استفاده نمی شود اما در صورت اشتباه میتواند مخاطات جدی بهمراه داشته باشد بنا براین اصولا به غیر از ظروف پیرکس از برندهای شناخته شده و مطمئن ، ظروف پلاستیکی مخصوص ماکروفر ( صرفا با درب باز ) ظروف چینی ساده بدون لبه طلائی بهتر است از هیچ ظرف دیگری در ماکرفر استفاده ننمائید .

  2. سلام
    روزتون خوش
    من از حالت کانوکشن استفاده می کنم برای پخت کیک ولی زیر کیک اصلا تغییری نمی کنه.برای پخت از زیر و یکم برشته شدنش چه حالتی رو می شه استفاده کرد؟

  3. سلام
    فکر میکنم هرکس با مایکروفر ال جی کیک بپزه متوجه این مشکل شده که المنت رو که روشن میشه سریع روی کیک میبنده و اجازه پف کردن به کیک نمیده.. چه کاری میتونم انجام بدم که المنت رو اصلا روشن نشه ؟ یا تنظیم دستی وجود داره یا اگر مثلا از برنامه پخت قرمه سبزی استفاده کنم باز المنت رو روشن میشود؟

    • باید دمایی که برای کیک داخل فرهای معمولی هست رو کمتر بذاری مثلا اگه گفته ۱۸۰ درجه شما برای سولاردوم روی ۱۶۰ بذار

    • باید روی ظرف کیک رو با فویل بپوشونی چندتا سوراخ هم بزنی توو فویل که هوا جریان داشته باشه. اخر سر یه ۳ ۴ دقیقه فویل رو برداری که روش برشته بشه. این کار رو برای لازانیا هم میشه کرد. برنج هم میشه با همین روش توو فر حالت کانوکشن درست کرد. فقط زیر قالب پابه فلزی کوتاه قرار بدید که با داغ شدن اون پایه زیر قالب هم داغ بشه و کف کیک یا لازانیا یا برنجتونم برشته بشه و بپزه

  4. سلام میشه لطفا من و راهنمایی کنید
    من گریل نوری ال جی مدل sg-2335s دارم توی این مدل اصلا دکمه کانوکشن نداره کسی میتونه کمکم کنه که چرا؟؟آخه برای پخت کیک نیاز به این دکمه است

    • توی گوگل جستجو کن سولاردام الجی بعد عکسهایی که اومده رو ببین مال خودتو پیدا کن مدلش و از توی سایت عکس بخون

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


کد امنیتی تصویر جدید


ويدئو