زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال جی: شیرینی نارگیلی
شمارش معکوس برای فرا رسیدن عید آغاز شده است و در این روزهای پایانی همه در تکاپو و تلاش هستند تا هنگام تحویل سال، فارغ از دغدغه کار منزل و خریدهای جورواجور، با آرامش پای سفره هفتسین بنشینند و در انتظار انفجار توپ و صدای دلنواز سورنا، به دعا مشغول شوند و فهرست آرزوهای خود را به گوش ذات الهی برسانند.
و اما… از روبوسی اعضای خانواده، تبریک عید و همه اینها که بگذریم، از مزه شیرینی بعد از تحویل سال نمیتوانیم بگذریم؛ آن هم شیرینی دست پخت خانم خانه، با کلی عشق و شور و هیجان. یکی از شیرینیهای ایرانی خوشمزه که طرفداران زیادی دارد شیرینی نارگیلی است که بیدرد سر است و 20 دقیقهای حاضر میشود.
مواد لازم برای 4 نفر
- آبلیمو: یک قاشق مرباخوری
- آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
- پودر قند: 160 گرم
- پودر نارگیل: 120 گرم
- سفیده تخم مرغ: 2 عدد
- وانیل: یکدوم قاشق چایخوری
طرز پخت شیرینی نارگیلی در مایکروویو سولاردام الجی
نخست دستگاه را با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم مینماییم. (پیش گرمایش Pr-H)
سفیدههای تخم مرغ را با همزن به صورت دورانی میزنیم تا سفت شود.
پودر قند را کم کم به سفیده اضافه میکنیم و خوب میزنیم تا مخلوط شود.
پودر نارگیل، وانیل و آبلیمو را هم به مواد بالا اضافه میکنیم با چنگال هم میزنیم.
آرد را هم به آرامی اضافه کرده و هم میزنیم.
سینی فلزی دستگاه را با کاغذ روغنی میپوشانیم و با قاشق مرباخوری از مایه برداشته و با فاصله در سینی قرار میدهیم.
پس از شنیدن صدای بوق پایان زمان پیش گرمایش، سینی را در دستگاه قرار داده و مایکروویو را روی 12-8 دقیقه تنظیم میکنیم (در این مرحله دستگاه خودکار روی 230 درجه سانتیگراد قرار دارد)، تا شیرینیها خود را ببندد.
بعد از اتمام این زمان، حداقل تا 5 دقیقه ظرف را از مایکروویو بیرون نمیآوریم.
ایام به کامتان شیرین! 😀
۳ نظر
اگه منظورتون کانوکشنه که خب باید حتمن روی سه پایه قرار داده بشه.
اگر منظور حالت ماکروئه که پیش گرمایش نمی خواد.
دستور گنگه.لابد برای همین شیرینی دوستان چسبیده و سوخته…
من طبق این دستور درست کردم هم سوخت هم چسبید
من هم طبق این دستور درست کردم چسبید ولی به نظرم باید زمان رو ۷-۸ دقیقه بدید و فکر میکنم اگه از سه پایه کوتاه استفاده بشه حرارت کمتری به کف سینی برسه