۰۱ بهمن ۱۳۹۶

زنگ آشپزی با مایکروویو سولاردام ال‌جی: دلمه گوجه یونانى

با طرز تهیه «دلمه گوجه یونانى» که می‌توانید به راحتی با سولاردام ال‌جی آماده کنید آشنا شوید.

مواد لازم

گوجه فرنگی:  4 عدد
پیاز نگینی: یک عدد
گوشت: 200 گرم
سیر نگینی: یک قاشق سوپخوری
رب گوجه: یک قاشق سوپخوری
دارچین: یک قاشق مرباخوری
برنج: 50 گرم
استاک مرغ: 10 میلی لیتر
جعفری: 10 گرم
نعناع: 10 گرم
روغن: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم

طرز تهیه :
قسمت سر گوجه را با برش افقی جدا کنید.
داخل آن را با قاشق خالی کنید و با نمک مزه دار کنید.
پیاز را با روغن در سیستم ماکرو 900 وات تفت دهید سپس سیر را اضافه کنید.
گوشت و دارچین را به پیاز اضافه کنید زمان دهید تا بپزد .
رب گوجه فرنگی را تفت دهید؛ اضافه های گوجه فرنگی و استاک مرغ را به تابه گوشت اضافه کنید
برنج خیس و آبکش شده را نیز به ظرف حاوی گوشت اضافه کنید تا برنج کاملا نرم شود
جعفری و نعناع و کمی نمک به آن اضافه کنید.
داخل گوجه فرنگی های خالی شده را با دو تا سه قاشق سوپخوری از مایه بالا پر کنید و سر گوجه فرنگی را روی آن قرار دهید.
چهار قاشق آب و کمی روغن زیتون در ظرف ریخته و درب آن را روی ظرف قرار دهید و در سیستم ماکرو 360 وات به مدت 15 الی 20 دقیقه آماده کنید.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید