۰۴ خرداد ۱۴۰۰

زنگ آشپزی با مایکروویو ال‌جی: لازانیا

کسی رو می‌شناسید به لازانیا بگه نه؟! مطمئنیم که بیشتر مردم عاشق لازانیا هستن؛ یک غذای ایتالیایی که طعم و بوش هوش از سرتون می‌بره.

در این مطلب از وبلاگ ال‌جی، شما رو با طرز تهیه یه لازانیای خوشمزه و متفاوت به شکل حلزون آشنا می‌کنیم که می‌تونین خیلی راحت با مایکروویوهای ال‌جی، مثل مدل‌های سولاردام، تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم برای تهیه لازانیا:

  • لازانیا: 1 بسته
  • روغن مایع
  • پیاز خردشده
  • زردچوبه: یک قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
  • گوشتِ چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله): 400 گرم
  • قارچ خردشده: 15 عدد
  • هویج خردشده: یک عدد
  • کدوسبز خردشده: یک عدد
  • فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس سفید:

  • کره: 3 قاشق سوپ خوری
  • آرد گندم: 3 قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم
  • جوز هندی: 1/8 قاشق چای خوری
  • شیر: 5.1 پیمانه (375 میلی@لیتر)
  • خامه 1 پیمانه (200 گرم)

طرز تهیه لازانیا با مایکروویو ال‌جی:

1 . ورقه های لازانیا را را یک ساعت در آب سرد بخیسانید، سپس آن را به آرامی آبکش کرده (دقت کنید تا ورقه ها پاره نشوند) و روی هم بچینید؛

2 . در ظرفی حاوی روغن، پیاز را با ماکرو 900 وات تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس آن را با زردچویه تفت دهید؛

3 . رب گوجه فرنگی را در ظرف دیگری با روغن تفت دهید و بعد از تغییر رنگ، گوشت چرخ کرده و باقی مواد لازانیا را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت تغییررنگ دهد و آب گوشت کشیده شود.

4 . سس سفید را آماده کنید، یک لایه لازانیا کف ظرف بچینید، سپس یک لایه سس سفید و یک لایه پنیر رنده شده و در ردیف بعدی مخلوط گوشت را بریزید و تا تمام شدن مواد لازانیا به این کار ادامه دهید. لایه آخر باید پنیر و سس سفید باشد.

5. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در سیستم مایکرو 900 وات به مدت 8 الی 10 دقیقه قرار دهید سپس سلفون را برداشته روی لازانیا پنیر بریزید و 5 دقیقه گریل دهید.

روش تهیه سس سفید:

1 . در تابه ای، کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید؛

2 . آرد، نمک، فلفل و جوزهندی را به تدریج به شیر بیفزایید تا مواد یکدست شوند؛

3 . مخلوط آرد را به تابه حاوی کره افزوده، هم بزنید تا مواد مخلوط شوند و آرد گلوله نشود، کمی مخلوط را در حال هم زدن تفت دهید تا سس غلیظ و یکدستی حاصل شود، سپس از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیفزایید.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید