زنگ آشپزی با مایکروویو الجی: سوپ نودل مرغ و سبزیجات
سوپ نودل مرغ و سبزیجات یکی از سوپهای مقوی برای روزای پاییزیه که وقتی از مدرسه، دانشگاه یا سر کار برمیگردید هم میخواین گرم شین و هم سیر! تازه انرژی تلف شده ناشی از کار و مطالعه روزانه رو دوباره کسب کنین.
سوپ رشته یا نودل مرغ و سبزیجات رو خیلی راحت میتونین با مایکروویو الجی درست کنین و از طعم عالیش لذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه سوپ نودل مرغ و سبزیجات
- 70 گرم نودل یا رشته فرنگی خشک
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 پیاز قهوهای یا قرمز، ریز خرد شده
- 1 هویج کوچک، ریز خرد شده
- 1 چوب کرفس کوچک، ریز خرد شده
- آب مرغ 750 میلی لیتر (3 فنجان)
- 200 گرم فیله سینه مرغ
- 1 سیب زمینی متوسط، به قطعات 1 و نیم سانتیمتری برش دهید
- 1 قاشق چایخوری آویشن خشک
- فلفل سفید آسیاب شده، برای چاشنی
- فلفل قرمز، (اختیاری) به فصل
- برگ جعفری ایتالیایی، برای سرو
روش طبخ سوپ نودل مرغ و سبزیجات
- مرحله 1
رشته یا نودلها را در یک کاسه ضد حرارت قرار دهید. با آب جوش بپوشانید. کنار بگذارید تا خیس بخورد.
- مرحله 2
در همین حال، روغن، پیاز، هویج و کرفس را در یک کاسه 1.5 لیتری (6 فنجان) مناسب مایکروویو قرار دهید. هم بزنید تا ترکیب شود. در منوی شماره 2 سنسور بپزید (دستی به مدت 5 دقیقه 100٪ بپزید) یا تا زمانی که نرم شود.
- مرحله 3
سیب زمینیها را به کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا بپزد. رشته فرنگیها را آبکش کرده و همراه کیک، سینه مرغ و آویشن به کاسه اضافه کنید. در منوی شماره 2 سنسور (شروع دستی 100 10 10 دقیقه) یا تا زمانی که مرغ پخته شود بپزید.
- مرحله 4
برای انتقال مرغ به تخته خردکن از انبر استفاده کنید. 2 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. برش بزنید و به سوپ برگردانید. هم بزنید تا رشته ها جدا شوند. در صورت استفاده، فلفل سفید و فلفل دلمهای را مزه دار کنید.
- مرحله 5
سوپ را بین 2 کاسه تقسیم کنید. برای سرو با برگ جعفری بپاشید.
نظر دهید