۱۸ آذر ۱۴۰۰

زنگ آشپزی با مایکروویو ال‌جی: گرانولا با ادویه خاورمیانه‌ای

گرانولا یه خوراکی خوشمزه و پرطرفداره که بیشتر در وعده صبحانه مصرف نوش جان میشه. و از اونجایی که صبحانه مهم‌ترین وعده غذایی هر روزه باید مقوی‌ترین مواد غذایی رو در این وعده مصرف کرد.

در تهیه گرانولا، اغلب از مغزهای خوراکی، عسل، غلات و میوه‌های تازه یا خشک شده استفاده میشه. با این که انواع گرانولا رو میتونین از فروشگاه‌ها به صورت آماده بخرین اما بهتره گرانولا رو به صورت تازه در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه گرانولا با مایکروویو ال‌جی خیلی راحته. گرانولا با ماست یا شیر مصرف میشه و خیلی خوشمزه‌س. با وبلاگ ال‌جی همراه باشین تا طرز تهیه این خوراکی خوشمزه و مقوی رو یاد بگیرین.

مواد لازم برای تهیه کاسه گرانولا با ادویه خاورمیانه

  • 1 لیتر (4 فنجان) شیر
  • 150 میلی لیتر ماست طبیعی
  • دانه انار، برای سرو
  • برگ نعنا، برای سرو
  • گرانول ادویه دار
  • 270 گرم (3 فنجان) جو دو سر  خردشده
  • 150 گرم آجیل برزیلی، درشت خرد شده
  • 65 گرم (1/2 فنجان) گردو، درشت خرد شده
  • 75 گرم (1/2 فنجان) زغال اخته خشک
  • 30 گرم 1/2 فنجان) نارگیل پوسته شده
  • 80 گرم (1/2 فنجان) پپیتا
  • 40 گرم (1/4 فنجان) تخمه آفتابگردان
  • 3 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
  • 3 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
  • 125 میلی لیتر (1/2 فنجان) روغن نارگیل
  • 160 میلی لیتر (2/3 فنجان) شربت افرا

طرز تهیه کاسه گرانولا با ادویه خاورمیانه‌ای

  • مرحله اول

شیر را در یک کاسه 3 لیتری (12 فنجان) قابل استفاده در مایکروویو بریزید. حدود 5-6 دقیقه روی 100% مایکروفر بگذارید تا دما به 60 درجه سانتیگراد برسد. ظرف را با درپوش و به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که دما روی دماسنج آشپزی به 40 درجه سانتیگراد برسد کنار بگذارید. ماست را داخل شیر بریزید و با پوشش پلاستیکی بپوشانید. دستورالعمل های منوی پخت سنسور (SENSOR COOK MENU) برای ماست را دنبال کنید و زمان پخت را برای 5 ساعت تنظیم کنید. وقتی سفت شد از فر خارج کنید. یک شب در یخچال قرار دهید.

  • مرحله دوم

در همین حین، گرانولا را درست کنید. فر کانوکشن ال‌جی NEO را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. همه مواد را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید. هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. نیمی از مخلوط را روی «سینی ترد» پخش کنید. روی قفسه پایین در مایکروویو قرار دهید. در مایکروویو به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که طلایی و معطر شود، تا اواسط کار هم بزنید. این کار را با باقی مانده مخلوط گرانولا تکرار کنید. سپس، کنار بگذارید تا خنک و سفت شود. بعد از سرد شدن، در یک محفظه دربسته نگهداری کنید.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید