۱۳ مرداد ۱۴۰۰
زنگ آشپزی با مایکروویو الجی : لقمه گوشت و پنیر
لقمه گوشت و پنیر یک غذای فوقالعاده خوشمزه و پرانرژی است که از خوردن آن سیر نمیشوید! اگر مایکروویو شما الجی است و دلتان میخواهد از غذاهای تکراری خلاص شوید، به شما توصیه میکنیم حتما طبخ این غذا را با مایکروویوهای الجی امتحان کنید و از خودنش حسابی لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه لقمه گوشت و پنیر:
- گوشت چرخ کرده پخته شده: 450 گرم
- سس سیر و گوجه مخصوص پاستا: یک فنجان
- خمیر: 225 گرم
- پنیر گودا رنده شده: 1.5 فنجان
- ریحان خشک شده: 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه لقمه گوشت و پنیر :
در یک قابلمه، گوشت پخته و سس پاستا را مخلوطکنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شوند.
خمیر را به هشت تکه تقسیم کنید و هر کدام را به شکل یک مثلث در بیاورید.
خمیرها را داخل یک قالب 22 سانتیمتری گرد پای قرار دهید. روی آن 1 فنجان پنیر پراکنده کنید و با قاشق مخلوط گوشت را روی پنیر بریزید. لبههای خمیر را روی گوشت تا کنید، 1/2 فنجان پنیر را روی آن پراکنده کنید و در ادامه ریحان را پخشکنید.
حالا به مدت 15-20 دقیقه داخل کانوکشن با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید.
کانوکشن رو در مدل MS95WCR /00 چی میشه؟ رو مدل های قبلی دکهی کانوکشن داشت ولی این جدیدا نداره و نمیدونم ترکیب گریل و مایکرو چی میشه؟ و همین مشکل رو برای دستور پخت کیک که قرار دادین هم دارم.
ممکنه راهنمایی کنید تا بتونم ازش استفاده کنم و دستگاهم به سرنوشت چند میلیون سولاردام بیاستفاده دچار نشه؟
متشکرم