زنگ آشپزی با مایکروویو الجی: پلوی هندی
پلوی هندی، همان طور که از اسمش پیداست، یک غذای هندی و در صدر پرفروشترین و پرطرفدارترین غذاهای جهان به حساب میآید که رنگ، طعم و عطر زیادی دارد. این غذا اغلب با مرغ سرو میشود. البته، در قسمتهایی از پاکستان، افغانستان، ایران و عراق هم با دستور مشابه و نزدیک به دستور پخت پلوی هندی نیز طبخ میشود.
این غذا در آشپزخانه سلطنتی برای پادشاهان مغول پخته و در طرز تهیه آن از پلو ایرانی استفاده میشد. به مرور اسم این غذا به بریانی تغییر کرد که آن هم به خاطر مواد متنوعی داخل آن بود. شما میتوانید این پلوی خوشمزه را با مایکروویو الجی به روشی آسان تهیه کنید و از طعم جدیدش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه پلوی هندی
- کره: 30 گرم
- روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
- زردچوبه آسیاب شده: 1/2 قاشق چایخوری
- برنج باسماتی دانهبلند هندی: 200 گرم (1 پیمانه)
- آب مرغ یا سبزیجات: 750 میلی لیتر (3 پیمانه)
طرز تهیه پلوی هندی با مایکروویو الجی
- مرحله اول
کره و روغن زیتون را در یک ظرف 1.5 لیتری (6 پیمانه) قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید. روی ذوب (پخت دستی 100% به مدت 1 دقیقه) بپزید تا ذوب شود.
- مرحله دوم
زردچوبه و برنج را اضافه کنید و هم بزنید تا بپوشد. داخل مایه بریزید و کمی نمک بپاشید. روی سنسور شماره 7 (پخت دستی 100% به مدت 25 دقیقه) بپزید تا زمانی که مایع جذب شود. برای پف کردن برنج از چنگال استفاده کنید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد.
- مرحله سوم
دوباره برنج را پف دهید و با ادویه کاری و خورشهای ایرانی و خاورمیانهای سرو کنید.
نوش جان 😉
نظر دهید