زنگ آشپزی با مایکروویو الجی: بریانی سبزیجات
شاید تا حالا بریانی خورده باشید اما بریانی سبزیجات را امتحان نکرده باشید. این غذا برای آنهایی است که عاشق ترکیب سبزیجات و ادویهجات جدید هستند. حتی آنهایی که جدیدا به رژیمهای گیاهخواری روی آوردهاند تا بدن خود را سمزدایی کنند.
شما میتوانید بریانی سبزیجات را با مایکروویو الجی طبخ کنید و از طعم عالی آن لذت ببرید. به شما توصیه میکنیم حتما این طعم جدید رو امتحان کنید.
مواد لازم برای طبخ بریانی سبزیجات (برای 3 نفر)
– 2 قاشق غذاخوری کره یا کره
– 1 پیاز قهوه ای، ریز خرد شده
– 2 حبه سیر، ریز خرد شده
– 2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه ریز خرد شده
– 2 قاشق چایخوری گشنیز آسیاب شده
– 2 قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
– 4 غلاف هل، خرد شده
– 4 عدد میخک
– 2 عدد برگ بو خشک شده
– 1 عدد چوب دارچین
– 1 عدد بادیان ختایی (انیستون ستاره ای)
– زعفران خلالی بزرگ
– 200 گرم (1 فنجان) برنج باسماتی
– 1 عدد گوجه فرنگی ، خرد شده
– آب مرغ 750 میلی لیتر (3 فنجان)
– 100 گرم لوبیا سبز، خرد شده
– 110 گرم (2/3 فنجان) نخود فرنگی منجمد، ذوب شده
– نعناع تازه، برای سرو
– موسیر سرخ شده آسیایی برای سرو
– ماست یونانی، اختیاری
طرز تهیه بریانی سبزیجات با مایکروویو الجی
- مرحله 1
روغن گیاهی ، پیاز ، زنجبیل و سیر را در یک ظرف 1.5 لیتری (6 فنجان) مناسب مایکروویو قرار دهید. در منوی شماره 2 سنسور دستی به مدت 4 دقیقه 100٪ بپزید یا تا زمانی که پیاز نرم شود.
- مرحله 2
زیره، گشنیز، هل، میخک، برگ بو، دارچین، بادیان ختایی و زعفران را در مخلوط پیاز هم بزنید. برنج و گوجه فرنگی را هم بزنید. روری ظرف را بپوشانید. با سنسور #7 دستی به مدت 25 دقیقه 100٪ بپزید تا مایع جذب شود. لوبیا و نخود فرنگی را 5 دقیقه قبل از پایان پخت اضافه کنید.
- مرحله 3
از چنگال برای پف کردن برنج استفاده کنید. روی آن را با پلاستیک بپوشانید و 5 دقیقه کنار بگذارید تا بخار شود. خوب مزه دار کنید و دوباره پف کند.
- مرحله 4
بریانی را با برگ های نعناع و موسیر سرخ شده و یک قاشق ماست مزهدارتر کنید.
نوش جان 😉
نظر دهید