۰۵ اسفند ۱۴۰۰

زنگ آشپزی با مایکروویو ال‌جی: ریزوتو مرغ و قارچ

ریزوتو نوعی برنج ایتالیایی است که به آسانی درست شده و با مواد و شیوه‌های مختلف مزه‌دار می‌شود. دانه‌های این برنج چاق‌تر از برنج معمولی ایرانی است اما برخلاف برنج ایرانی در مدت زمان کوتاه‌تری آماده می‌شود.

ریزوتو مرغ و قارچ یک غذای نرم و خوشمزه است که آن‌چنان نیازی به هم زدن و صرف وقت زیاد ندارد. پس با ما همراه باشید تا با طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ با مایکروویو ال‌جی آشنا شوید که شاهکار آشپزی است.

مواد لازم برای تهیه ریزوتو قارچ و مرغ (برای 3 نفر):

  • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 پیاز قهوه‌ای، ریز خردشده
  • 2 حبه سیر، ریز خردشده
  • کره 40 گرم
  • 100 گرم قارچ دکمه ای
  • فیله سینه مرغ 200 گرم
  • 500 میلی لیتر (2 فنجان) آب مرغ
  • 40 گرم (1/2 فنجان) پارمزان ریز رنده شده، به اضافه مقدار اضافی برای سرو
  • 55 گرم (1/3 فنجان) نخود فرنگی یخ زده، یخ زدایی شده

طرز تهیه ریزوتو مرغ و قارچ با مایکروویو ال‌جی

  • مرحله اول:

روغن، پیاز، سیر و نیمی از کره را در یک ظرف 1.25 لیتری (5 فنجان) قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید. با منوی سنسور شماره 2 (پخت دستی در 100٪ ) به مدت 4 دقیقه بپزید تا نرم شود.

  • مرحله دوم:

قارچ و برنج را در مخلوط پیاز ترکیب کنید. برنج را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود. مرغ را روی برنج بریزید. روی ظرف را بپوشانید. منوی دستی با 100% را انتخاب کنید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته شود بپزید. مرغ را به ظرفی بریزید و روی آن را بپوشانید تا گرم بماند. از منوی دستی 100% برنج را به مدت 15 دقیقه دیگر بپزید.

  • مرحله سوم:

پارمزان، نخودفرنگی و باقی مانده کره را داخل برنج هم بزنید. با پوشش پلاستیکی بپوشانید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید.

  • مرحله چهارم:

مرغ را به صورت ضخیم برش دهید. ریزوتو را هم بزنید. در بشقاب‌ها تقسیم کنید. مرغ را روی آن ریخته و با ریحان تزیین کنید.

نوش جان 😉

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید