۱۱ مهر ۱۴۰۰

زنگ آشپزی با مایکروویو ال‌جی: سوپ نودل مرغ و سبزیجات

سوپ نودل مرغ و سبزیجات یکی از سوپ‌های مقوی برای روزای پاییزیه که وقتی از مدرسه، دانشگاه یا سر کار برمی‌گردید هم میخواین گرم شین و هم سیر! تازه انرژی تلف شده ناشی از کار و مطالعه روزانه رو دوباره کسب کنین.

سوپ رشته یا نودل مرغ و سبزیجات رو خیلی راحت میتونین با مایکروویو ال‌جی درست کنین و از طعم عالیش لذت ببرین.

مواد لازم برای تهیه سوپ نودل مرغ و سبزیجات

  • 70 گرم نودل یا رشته فرنگی خشک
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 1 پیاز قهوه‌ای یا قرمز، ریز خرد شده
  • 1 هویج کوچک، ریز خرد شده
  • 1 چوب کرفس کوچک، ریز خرد شده
  • آب مرغ 750 میلی لیتر (3 فنجان)
  • 200 گرم فیله سینه مرغ
  • 1 سیب زمینی متوسط​​، به قطعات 1 و نیم سانتی‌متری برش دهید
  • 1 قاشق چایخوری آویشن خشک
  • فلفل سفید آسیاب شده، برای چاشنی
  • فلفل قرمز، (اختیاری) به فصل
  • برگ جعفری ایتالیایی، برای سرو


روش طبخ سوپ نودل مرغ و سبزیجات

  • مرحله 1

رشته یا نودل‌ها را در یک کاسه ضد حرارت قرار دهید. با آب جوش بپوشانید. کنار بگذارید تا خیس بخورد.

  • مرحله 2

در همین حال، روغن، پیاز، هویج و کرفس را در یک کاسه 1.5 لیتری (6 فنجان) مناسب مایکروویو قرار دهید. هم بزنید تا ترکیب شود. در منوی شماره 2 سنسور بپزید (دستی به مدت 5 دقیقه 100٪ بپزید) یا تا زمانی که نرم شود.

  • مرحله 3

سیب زمینی‌ها را به کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا بپزد. رشته فرنگی‌ها را آبکش کرده و همراه کیک، سینه مرغ و آویشن به کاسه اضافه کنید. در منوی شماره 2 سنسور (شروع دستی 100 10 10 دقیقه) یا تا زمانی که مرغ پخته شود بپزید.

  • مرحله 4

برای انتقال مرغ به تخته خردکن از انبر استفاده کنید. 2 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود. برش بزنید و به سوپ برگردانید. هم بزنید تا رشته ها جدا شوند. در صورت استفاده، فلفل سفید و فلفل دلمه‌ای را مزه دار کنید.

  • مرحله 5

سوپ را بین 2 کاسه تقسیم کنید. برای سرو با برگ جعفری بپاشید.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید