۲۷ دی ۱۴۰۰

زنگ آشپزی با مایکروویو ال‌جی: کیک لیوانی لیمویی ریکوتا ایتالیایی

کیک‌های فنجونی و لیوانی بهترین میان وعده برای چای عصر و دورهمی با دوستان محسوب میشه که تهیه اونها خیلی راحته و خودتون میتونین با مایکروویو تهیه کنین. اگر مایکروویو ال‌جی داشته باشین که دیگه چه بهتر.

 کیک لیوانی لیمویی ریکوتا ایتالیایی یکی از اون کیک‌هاست که پیچیدن بوش تو خونه هوش از سرتون میبره. با وبلاگ ال‌جی همراه باشین تا طرز تهیه این کیک خوشمزه رو یاد بگیرین.

مواد لازم برای تهیه کیک لیوانی لیمویی

  • 190 گرم (2/3 فنجان) کرم لیمو، به اضافه مقدار اضافی برای سرو
  • 80 گرم کره آب شده
  • 170 گرم (2/3 فنجان) ریکوتا تازه
  • 100 گرم (1/2 فنجان) شکر
  • 2 قاشق چایخوری پوست لیمو ریز رنده شده
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 150 گرم (1 فنجان) آرد الک شده
  • خامه دوبل، برای سرو


روش تهیه کیک لیوانی لیمویی با مایکروویو ال‌جی

  • مرحله اول: 

یک قاشق چایخوری کرم لیمو را در پایه هر یک از چهار لیوان 300 میلی لیتری قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید.

  • مرحله دوم:

کره را در یک کاسه بزرگ قابل استفاده در مایکروویو قرار دهید. مخلوط را در مایکروویو روی P-70 به مدت 30 ثانیه یا تا زمانی که تازه ذوب شود قرار دهید.

  • مرحله سوم:

ریکوتا، شکر، پوست لیمو، تخم مرغ و باقی مانده کرم لیمو را به کره ذوب شده اضافه کنید. مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. آرد را هم بزنید تا خوب ترکیب شود. مخلوط را با قاشق در لیوان‌های آماده شده بریزید. مایکروویو را روی 100 به مدت 4 دقیقه یا تا زمانی که کیک به آرامی لمس شود قرار دهید و لیوان‌ها را در نیمه راه بچرخانید.  قبل از اینکه روی آن را با خامه دوبل و کرم لیمو اضافه کنید، 5 دقیقه کنار بگذارید.

۰ نظر

دیدگاهی ارسال نشده است!

نظر دهید